Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
18
Jun
2018

Колективна изложба ликовних радова полазника Школе цртања и сликања

Колективна изложба ликовних радова полазника Школе цртања и сликања за дјецу са и без инвалидитета биће отворена 23. јуна (субота) 2018. године у 19:00 часова у Културном центру УДАС, ул. Симе Миљуша бр.2. Бања Лука.

Школу цртања и сликања за дјецу са и без инвалидитета у претходном полугодишту које је трајало од фебруара до јуна 2018. године похађало је укупно 40 дјеце са и без инвалидитета узраста од 6 до 18 година. Часове цртања и сликања за полазнике Школе водио је апсолвент графике на АЛУ Бањалука, Никола Каштеровић који је полазнике Школе учио техникама цртања и сликања, односима боја, предмета, сликања портрета, израду колажа.

На колективној изложби ће бити представљени ликовни радови, цртежи полазника која су цртали и сликали у протеклих пет мјесеци.

Полазницима Школе честитамо на успјешно завршеном полугодишту, те најављујемо да Школа цртања и сликања за дјецу са и без инвалидитета наставља са радом у септембру у школској 2018/2019, након љетњег распуста.

Школа цртања и сликања се реализује у оквиру пројеката из области културе којег подржава Одјељења за борачко инвалидску заштиту Града Бања Лука за 2018. годину.