Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
25
Dec
2018

Колективна изложба ликовних радова полазника Школе цртања и сликања

Колективна изложба ликовних радова полазника Школе цртања и сликања за дјецу са и без инвалидитета биће отворена 29. децембра 2018. године (субота) са почетком у 18.00 часова у Културном центру УДАС, ул. Симе Миљуша бр.2. Бања Лука. Школу цртања и сликања за дјецу са и без инвалидитета у првом полугодишту у школској 2018/2019, која је трајала од септембра до децембра 2018. године, похађало је укупно 47 дјеце са и без инвалидитета узраста од 4 до 18 година.

Часове цртања и сликања за полазнике Школе водила је Сандра Мичић дипломирана сликарка, који је полазницима Школе презентовала теоријску и практичну наставу из цртања и сликања. У претходном семестру полазници су радили следеће теме: портрет, рељеф, геометријске елементе, маске, шумски свијет, утицај мина, мозаик, свијет снова, јесен, екологија, зоо врт и многе друге.

Полазници Школе су за новогодшње празнике урадили 150 новогодишњих честитики које су достављене на адресе јавних институција и невладиних организација у Републици Српској и БиХ. Полазницима Школе честитамо на успјешно завршеном првом полугодишту, те најављујемо да Школа цртања и сликања за дјецу са и без инвалидитета наставља са радом у јануару 2019. године, након зимског распуста.

Колективна изложба ће бити отворена до 15. јануара 2019. године и може се погледати радним даном од 09:00 до 15:00 часова.

Добродошли!