29
May
2017

''Маске'' у Културном центру УДАС

Задовољство нам је позвати Вас на отварање самосталне изложбе умјетничких радова под називом ‘’Маске’’ умјетнице Ане Цвејић из Београда, у уторак 6. јуна 2017. године са почетком у 19.00 часова у Културном центру УДАС, улица Симе Миљуша бр.2. Бања Лука.

Ријеч је о четвртој самосталној изложби у оквиру излагачких активности Културног центра УДАС за 2017. годину у оквиру којих је Умјетнички савјет, на основу јавног конкурса за избор самосталних изложби умјетника/ца са и без инвалидитета, одабрао радове умјетнице Ане Цвејић за представљање у КЦ УДАС. У оквиру излагачких активности за 2017. годину у културном центру, у периоду од марта до августа биће представљено укупно 5 (пет) самосталних изложби умјетничких радова умјетника/ца са и без инвалидитета из Босне и Херцеговине и Србије.

Биографија:
Ана Цвејић рођена је у Београду. Године 2012. дипломирала је на Факултету Ликовних Уметности у Београду на одсјеку за сликарство. Чланица је удружења Ликовних Уметника Србије (УЛУС) и у статусу Самосталног Умјетника. Учесница је многобројних групних изложби, ликовних колонија у Региону, те добитница награде за акварел на „XИX Изложби акварела“ у Шабцу, те једна од 40 финалиста представљена на излозби „Арт Револутион Таипеи“ Таиwан.

Изложба ‘’Маске’’ у КЦ УДАС биће отворена до 30. јуна и може се погледати радним даном и суботом од 09:00 до 15:00 часова.