Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
15
Jun
2018

Награде за најбоље студенте

Свечано отварање 17. годишње изложбе радова студената Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци одржано је јуче, 14.06.2018. године у 20.00 часова у Универзитетском граду, Булевар војводе Петра Бојовића 1а Бања Лука. На изложби су представљени радови студената од прве до четврте године Академије ликовних умјетности Универзитета у Бањој Луци.

Умјетнички савјет Културног центра УДАС, Бања Лука у склопу завршне колективне изложбе студената Студијског програма Ликовне умјетности, Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци у академској 2017/18 години додјелио је двије награде и то:

  1. Александри Кузмановић, студенткињи 3. године, смјер Сликарство. Награда се састоји од додјељивања термина за самосталну изложбу у склопу редовног излагачког програма за 2019. годину у Културном центру УДАС Бања Лука

  2. Ненаду Балта, студенту завршне године, смјер Графика. Награда се састоји од додјељивања термина за самосталну изложбу у склопу манифестације „Јесен графике“ за 2018. годину у Културном центру УДАС Бања Лука.