Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
17
Feb
2020

Позив младим особама са завршеним факултетом за пријаву на стручну праксу

УГ ''Нешто Више'' позива незапослене младе особе са завршеним факултетом који својим звањем могу допринијети остваривању права особа са инвалидитетом , кроз рад унутар организација или удружења које имају за циљ побољшање положаја особа са инвалидитетом са подручја цијеле Босне и Херцеговине да се пријаве за стицање двомјесечног радног искуства.

Циљ ове активности је омогућити незапосленим младим особама (испод 30 година старости) са завршеним факултетом стицање двомјесечног радног искуства. Све пријављене особе које буду изабране, укупно њих 20, имаће прилику да у периоду од осам седмица стекну радно искуство, радећи у удружењима/организацијама која се баве побољшањем положаја особа са инвалидитетом, у складу са њиховом дипломом.

Позив је намијењен незапосленим младим особама (испод 30 година старости) са завршеним факултетом различитих студијских усмјерења.

Заинтересоване особе требају послати попуњен образац најкасније до 28.02.2020. године до 16х.
Коначни избор одабраних кандидата извршит ће се најкасније до 13.03.2020. године, и само одабрани кандидати ће бити контактирани.

Наведена активност реализује се у оквиру пројекта ''Заједнице различитих, али равноправних грађана'' којег финансира Европска унија, а реализује Организација УДАС у партнерству са УГ ''Несто Више'' и Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука.

Коплетан текст Позива као и пријавни образац можете преузети у наставку:

Poziv_mladi_strucnjaci.docx

Prijavni_obrazac_mladi_strucnjaci.docx