20
Apr
2017

Прослављамо Дан Града Бањалуке

Поводом обиљежавања Дана Града Бањалуке у суботу, 22. априла у периоду од 13 до 15 часова у Кодијевој играоници у Супер Конзуму Борик, одржаће се ликовна радионица за дјецу. Учесници ликовне радионице биће полазници УДАС-ове Школе цртања и сликања, али и сва остала дјеца која буду жељела да цртају и сликају са нама.

Ликовну радионицу водиће Никола Каштеровић, апсолвент са Академије ликовне умјетности у Бањалуци, смјер графика.

Поред ликовне радионице, у Супер Конзуму Борик биће постављена и изложба слика ''Дан Града Бањалуке'' на којој ће бити представљени умјетнички радови умјетника/ца са и без инвалидитета из фундуса Културног центра УДАС Бањалука. Изложба ће бити продајног карактера.

Изложбом умјетничких радова чији су аутори умјетници са И без инвалидитета желимо да укажемо на положај, права, потребе и могућности наведене категорије, као и на важност њиховог укључивања у све сфере друштвеног живота како бисмо постигли што квалитетнији степен просперитетног цивилног друштва. На овај начин желимо посебан акцент ставити на повезивање и заједнички рад дјеце, омладине и одраслих са и без инвалидитета. Дан града Бањалуке у нашим срцима заузима посебно мјесто и тим поводом, наши умјетници припремили су јединствену изложбу која различитим техникама сликања приказује све љепоте овога града.

Овом приликом се захваљујемо Супер Конзуму Борик на позиву и промоцији креативног рада умјетника/ца са и без инвалидитета Организације УДАС.

Добродошли!

Доживите Дан Града Бањалуке заједно са нама!