Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
20
Aug
2019

Рафтинг за лица са инвалидитетом

За потребе реализације пројекта ‘’Унапређење положаја лица са инвалидитетом’’ којег финансира Град Бањалука, Организација ампутираца УДАС Бања Лука, расписује позив лицима са инвалидитетом са подручја Града Бања Лука за учешће на једнодневном спортско-рекреативном догађају Рафтинг на ријеци Врбас.

Рафтинг за лица са инвалидитетом одржаће се 27.08.2019. године (уторак) са почетком у 10:00 часова. Безбједност и сигурност учесника наведене активности су нам на првом мјесту и из тог разлога ће догађај водити Рафтинг центра Кањон Бања Лука, односно лиценцирани водичи од стране Интернационалне Рафтинг Федерације. Дужина спуста Ријеком Врбас биће око 7 километара. Након спуштања низ кањон, биће организован ручак и дружење свих ученика спуста у Рафтинг центру Кањон.

Пројекат ’’Унапређење лица са инвалидитетом’’ конципиран је на основу потреба лица са инвалидитетом. Примарна намјена пројекта јест да се лица са инвалидитетом представе кроз спортско рекреативне активности с циљем социјализације у друштвену заједницу. С друге стране, Бања Лука је позната по природним богаствима, а једна од њих је и ријека Врбас, која је позната као један од најљепших кањона у Европи на којем се организује рафтинг, те ће рафтинг бити уједно и прилика за промоцију Града на Врбасу.

Заинтересована лица са инвалидитетом са подручја Града Бања Лука потребно је да доставе пријаву за учешће која треба да садржи следеће податке:

  1. Име и презиме
  2. Контакт телефон
  3. Врста инвалидитета

Укупан број лица са инвалидитетом који ће учествовати на рафтингу је 20. Пријаве се примају до петка, 23.08.2019. године путем емаила: [email protected]

За све додатне инфомације можете контактирати број телефона: 051 437 488. Контакт особа: Весна Вујаковић, коориднатор пројекта.