Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
18
Jun
2018

Kolektivna izložba likovnih radova polaznika Škole crtanja i slikanja

Kolektivna izložba likovnih radova polaznika Škole crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta biće otvorena 23. juna (subota) 2018. godine u 19:00 časova u Kulturnom centru UDAS, ul. Sime Miljuša br.2. Banja Luka.

Školu crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta u prethodnom polugodištu koje je trajalo od februara do juna 2018. godine pohađalo je ukupno 40 djece sa i bez invaliditeta uzrasta od 6 do 18 godina. Časove crtanja i slikanja za polaznike Škole vodio je apsolvent grafike na ALU Banjaluka, Nikola Kašterović koji je polaznike Škole učio tehnikama crtanja i slikanja, odnosima boja, predmeta, slikanja portreta, izradu kolaža.

Na kolektivnoj izložbi će biti predstavljeni likovni radovi, crteži polaznika koja su crtali i slikali u proteklih pet mjeseci.

Polaznicima Škole čestitamo na uspješno završenom polugodištu, te najavljujemo da Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta nastavlja sa radom u septembru u školskoj 2018/2019, nakon ljetnjeg raspusta.

Škola crtanja i slikanja se realizuje u okviru projekata iz oblasti kulture kojeg podržava Odjeljenja za boračko invalidsku zaštitu Grada Banja Luka za 2018. godinu.