10
Jul
2017

''Life is a Melody''

Samostalna izložba umjetničkih radova autora Marina Milutinovića pod nazivom ''Life is a Melody'' biće predstavljena u utorak, 11. jula 2017. u 20 časova u Kulturnom centru UDAS Banjaluka.

Riječ je o petoj samostalnoj izložbi u okviru izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS za 2017. godinu u okviru kojih je Umjetnički savjet, na osnovu javnog konkursa za izbor samostalnih izložbi umjetnika/ca sa i bez invaliditeta, odabrao radove umjetnika Marina Milutinovića za predstavljanje u KC UDAS. U okviru izlagačkih aktivnosti za 2017. godinu u kulturnom centru, u periodu od marta do avgusta biće predstavljeno ukupno 5 (pet) samostalnih izložbi umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Biografija:
Marin Milutinović je rođen u Nišu, Republika Srbija. Završio je višu školu primijenjene umjetnosti u Beogradu kao i Akademiju likovnih umjetnosti i magistraturu u Banjaluci. Član je multimedijalnog udruženja ‘’Car Konstantin’’. Učestvovao je u radu brojnih likovnih kolonija u zemlji i inostranstvu.

Izložba u KC UDAS biće otvorena do 31. jula i može se pogledati radnim danom od 09.00 do 15.00

Dobrodošli!