29
May
2017

''Maske'' u Kulturnom centru UDAS

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvaranje samostalne izložbe umjetničkih radova pod nazivom ‘’Maske’’ umjetnice Ane Cvejić iz Beograda, u utorak 6. juna 2017. godine sa početkom u 19.00 časova u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banja Luka.

Riječ je o četvrtoj samostalnoj izložbi u okviru izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS za 2017. godinu u okviru kojih je Umjetnički savjet, na osnovu javnog konkursa za izbor samostalnih izložbi umjetnika/ca sa i bez invaliditeta, odabrao radove umjetnice Ane Cvejić za predstavljanje u KC UDAS. U okviru izlagačkih aktivnosti za 2017. godinu u kulturnom centru, u periodu od marta do avgusta biće predstavljeno ukupno 5 (pet) samostalnih izložbi umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Biografija:
Ana Cvejić rođena je u Beogradu. Godine 2012. diplomirala je na Fakultetu Likovnih Umetnosti u Beogradu na odsjeku za slikarstvo. Članica je udruženja Likovnih Umetnika Srbije (ULUS) i u statusu Samostalnog Umjetnika. Učesnica je mnogobrojnih grupnih izložbi, likovnih kolonija u Regionu, te dobitnica nagrade za akvarel na „XIX Izložbi akvarela“ u Šabcu, te jedna od 40 finalista predstavljena na izlozbi „Art Revolution Taipei“ Taiwan.

Izložba ‘’Maske’’ u KC UDAS biće otvorena do 30. juna i može se pogledati radnim danom i subotom od 09:00 do 15:00 časova.