Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
15
Jun
2020

''Online'' izložba Škole crtanja i slikanja

UDAS-ova Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditetom u drugom semestru u školskoj 2019/2020 godini završena je u subotu, 13. juna 2020. godine. Online kolektivnu izložbu likovnih radova polaznika Škole crtanja i slikanja možete pogledati na profilima društvenih mreža Organizacije UDAS (Facebook, Instagram).

Školu crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta u prethodnom polugodištu koje je trajalo od februara do juna 2020. godine pohađalo je ukupno 40 djece sa i bez invaliditeta uzrasta od 6 do 18 godina. Časove crtanja i slikanja za polaznike Škole vodila je Sandra Mićić, diplomirana slikarka uz asistenciju Vesne Vujaković, socijalne radnice. Zbog epidemiološke situacije, Škola crtanja i slikanja je u periodu od marta do juna realizovana putem online platforme.

Polaznicima Škole čestitamo na uspješno završenom polugodištu, te najavljujemo da Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta nastavlja sa radom u septembru u školskoj 2020/2021, nakon ljetnjeg raspusta.