Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
02
Dec
2019

Počela akcija ''Dani otvorenih vrata''

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom počela je akcija ''DANI OTVORENIH VRATA U ORGANIZACIJAMA OSOBA SA INVALIDITETOM''. Akcija traje od 02 -06.12.2019. godine u sledećim gradovima Banjaluka, Bihać, Kakanj, Bijeljina, Velika Kladuša i Doboj gdje će biti organizovano četrnaest različitih događaja na kojima će volontirati zvaničnici.

Akcijom želimo da ukažemo javnosti na svakodnevne probleme i izazove sa kojima se pripadnici ove populacije susreću, ali i da promovišemo njihove sposobnosti i mogućnosti koje su često mnogo veće nego što se to obično misli. Pored ovoga, primjer zvaničnika koji su se odazvali ovom pozivu prestavlja odličan podstrek i primjer ostalim građanima da se uključe u stvaranje boljih mogućnosti za sve osobe sa invaliditetom.

Akciju „DANI OTVORENIH VRATA“ pokreću organizacije: Organizacija UDAS, UG „Nešto Više“ i Helsinški parlament građana Banja Luka, u sklopu projekta finansiranog od strane Evropske unije pod nazivom Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana, te u saradnji sa Mrežom žena sa invaliditetom, Mrežom preživjelih od mina i Mrežom za izgradnju mira.

Za eventualne dodatne informacije molim vas obratite se na brojeve telefona: 051/437 488 (Organizacija UDAS) ili 051/432-750 (Helsinški parlament građana), te e-mail adrese: [email protected] i [email protected]

Sve događaje možete pronaći u Kalendaru događaja u nastavku Kalendar.pdf