Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
11
May
2017

Počela sanacija lifta za lica sa invaliditetom

Sanacija lifta za lica sa invaliditetom na Trgu Krajine u Banjaluci počela je danas, a kako bi bar donekle bio zaštićen od vandala, poslije stavljanja u funkciju – biće postavljen i video nadzor.

Sanacija je planirana ovogodišnjim Programom zajedničke komunalne potrošnje i u sklopu radova biće izvršena kompletna sanacija kabine, zamjena elektro-instalacija i rasvjetnih tijela, čišćenje inoksa, sanacija mehanizma sa sajlama i drugi radovi.

''Lift na Trgu Krajine smo u više navrata sanirali, jer su ga nesavjesni pojedinci uništavali. Znamo koliko je važan našim sugrađanima koji imaju poteškoća sa kretanjem, pa smo ga i ove godine uvrstili u naše programe i početkom godine raspisali javnu nabavku za izbor izvođača radova'', rekao je vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za komunalne poslove, Petar Bilčar.

Za sanaciju lifta biće utrošeno oko 5.000,00 KM, a radove će da izvede preduzeće „Duo lift“ d.o.o. iz Banje Luke. Završetak istih je planiran u roku od 15 dana.

I ovim putem, apelujemo na sugrađane da zajedno čuvamo imovinu Grada, a sva eventualna zapažanja o oštećenjima ili kvarovima mogu da prijave putem telefona 051/244-593.

Izvor: www.banjaluka.rs.ba