Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
15
Nov
2021

Raspisan konkurs o temi "Znanjem protiv mina"

Crveni krst Republike Srpske raspisao je nagradni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola za izradu likovnih i literarnih radova o temi "Znanjem protiv mina", koji će trajati do 25. novembra 2021. godine.

Konkurs je raspisan povodom Nedjelje upozoravanja na opasnost od mina, koja se obilježava od 8. do 15. decembra. Na konkursu može da učestvuje jedan učenik samo sa jednim radom, koji treba da bude dostavljen opštinskim i gradskim organizacijama Crvenog krsta.

Opštinske i gradske organizacije izabraće po tri likovna i tri literarna rada osnovaca i učenika srednjih škola sa svojih područja i poslati ih sekretarima Koordinacionog odbora Crvenog krsta najkasnije do 1. decembra 2021. godine.

Koordinacioni odbori Crvenog krsta biraće po tri najbolja likovna i literarna rada, te poslati u Crveni krst Republike Srpske najkasnije do 7. decembra 2021. godine.

Na svakom radu treba da pišu osnovni podaci o učeniku, odnosno ime i prezime, razred i odjeljenje, škola, mjesto i ime predmetnog nastavnika, a u literarnim je u naslovu potrebno naznačiti naziv teme, navode iz Crvenog krsta.