Јавни позив за избор консултанта/ице за услуге креирања и провођења wебинара о заговарању и лобирању за особе са инвалидитетом

Организација ампутираца “УДАС” расписује јавни позив за избор консултанта/ице за услуге креирања и провођења wебинара о заговарању и лобирању за чланове Мреже жена са инвалидитетом и Мреже преживјелих од мина.

Wебинар се организује у оквиру пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана” који финансира Европска унија, а проводи Организација ампутираца “УДАС” Републике Српске у партнерству са Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука и Удружењем грађана “Нешто Више”.

Позив се упућује појединцима из Босне и Херцеговине који имају релевантно искуство у креирању и вођењу едукација и тренинга о заговарања у области права особа са инвалидитетом.

Позивамо све заинтересиране да се пријаве и доставе своју понуду путем е-маила на инфо@удас.рс.ба или лично, поштанском или курирском доставом на адесу организације (Организација ампутираца ”УДАС” Републике Српске, Симе Миљуша 2 , 78 000 Бања Лука) са назнаком “Пријава за дефинисање и провођење wебинара о заговарању и лобирању за особе с инвалидитетом“- CDEC/21-007 (2018/401-523). Крајњи рок за подношење понуда је уторак, 22. јуни 2021. до 15:00.

За детаљније информације о пројекту, задатку, садржају и достави понуда погледајте приложени Opis poslova i zadataka.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: