Новим аутомобилом омогућена још већа помоћ и подршка на терену особама са инвалидитетом!

Компанија Молсон Цоорс БХ и бренд Јелен пиво настављају са активном подршком особама са инвалидитетом у оквиру кампање „Хероји међу нама“. Представници компаније Молсон Цоорс БХ су донирали Организацији ампутираца УДАС нови аутомобил „Сузуки Витара“, који ће представницима ове организације омогућити још бољи приступ, помоћ и подршку свим особама са инвалидитетом, са којима су у свакодневној комуникацији и које обилазе на терену.

Ово је још једна у низу активности, која показује посвећеност и преданост компаније Молсон Цоорс БХ и бренда Јелен пиво у подршци и помоћи особама са инвалидитетом, те наставак пројекта „Хероји међу нама“, који има за циљ оснаживање и унапређење положаја особа са инвалидитетом. Многобројне активности тек слиједе, а представници Организације ампутираца УДАС нису крили одушевљење и захвалност због ове значајне донације.

Горан Мишић, бренд менаџер компаније Молсон Цоорс БХ је изразио велико задовољство због прилике да се овом конкретном и значајном донацијом, додатно подрже и оснаже особе са инвалидитетом: „Кроз пројекат „Хероји међу нама“ ћемо наставити да пружамо подршку особама са инвалидитетом, те дајемо конкретан допринос у унапређењу њиховог положаја у друштву. Желио бих да нагласим да ова донација представља само дио активности на пројекту које су планиране у наредном периоду. Велико је задовољство што је наша компанија препознала потребе организације УДАС, вјерујем да ћемо кроз ову донацију њихов рад на терену учинити још ефикаснијим. Поред тога, искористио бих прилику да позовем људе да посјете wеб страницу „Хероји медју нама“, да дају свој допринос у складу са могућностима, те да заједничким снагама стварамо повољнији друштвени амбијент за особе са инвалидитетом.“

Жељко Волаш, предсједник Организације ампутираца УДАС изразио је велику захвалност компанији Молсон Цоорс БХ и бренду Јелен пиво на донацији, која ће значајно олакшати њихове свакодневне активности рада на терену у циљу помоћи особама са инвалидиетом. “Овај аутомобил ће послужити за кућне посјете и рад на терену, у руралним подручјима, те обилазак особа са инвалидитетом и омогућиће нам лакшу дистрибуцију пакета подршке и помоћи у складу са њиховим потребама. Користићемо донирани аутомобил и за превоз особа са инвалидитетом до рехабилитацијских центара, центара за протетисање, здравствених установа као и фондова за запошљавање ОСИ“, истакао је Жељко Волаш.

Младен Мамић, менаџер за правне послове и односе с јавношћу компаније Молсон Цоорс БХ истакао је приликом додјеле аутомобила да настављају да посвећују велику пажњу особама са инвалидитетом, те да пројекат „Хероји међу нама“ није краткорочна активност: „У наредном периоду планирамо мноштво активности, које ће пружити додатну подршку особама са инвалидитетом и оснажити ову категорију нашег друштва. Искрено се надам да ће наш примјер мотивисати велики број компанија, које ће дати свој допринос заједници кроз различите друштвено одговорне пројекте и активности. Сигуран сам да ће овај пројекат привући и друге привредне субјекте и организације да се прикључе као партнери на пројекту“.

Предсједник Организације ампутираца УДАС је такође нагласио, да ће аутомобил бити од кључног значаја и током реализације различитих активности организације УДАС, као што су спортски и културни догађаји, што подразумијева превоз екипе и спортских реквизита, превоз умјетника и сликарског материјала, те учешћа на едукативним радионицама и догађајима.

Кампања „Хероји међу нама“, која је почела у децембру 2020. године, привукла је велику пажњу јавности и медија, те добила само ријечи похвале. Инспиративне видео приче су се дијелиле на друштвеним мрежама, а wеб платформа www.херојимедјунама.цом из дана у дан биљежи све већи број посјета. Овај друштвено одговорни пројекат је добио и златну награду на Адвертисинг фестивалу „Но Лимит“ у Сарајеву у фебруару ове године, у категорији „Друштвена добит“.

Партнери пројекта „Хероји међу нама“ наглашавају да ће и у наредном периоду радити на бројним активностима с истим циљем – подршка и оснаживање особа са инвалидитетом у нашем друштву.

Видео о додјели аутомобила доступан на следећем линку


Објављено

у

од

Ознаке: