Мапирање јавних објеката ради утврђивања степена приступачности за особе са инвалидитетом

Удружење грађана „Нешто Више“, Сарајево, за потребе пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“, тражи пружатеља услуге за мапирање јавних објеката ради утврђивања степена приступачности за особе са инвалидитетом.

Сврха ангажовања
У оквиру пројекта бити ће извршено мапирање 60 основних и средњих школа као и мапирање 20 јавних објеката. Овај пројектни задатак се односи на утврђивање степена приступачности за особе са инвалидитетом за девет основних и средних школа у Бијељини, 11 школа у Унско-санском кантону и по четири институције у Бања Луци и Сарајеву. Реализацијом овог задатака ће бити омогућено особама са инвалидитетон и њиховим породицама у овим општинама да могу лакше изабрати могуће мјесто образовања. Све школе и институције које буду мапиране добит ће, на основу прикупљених података, могуће рјешење приступачности и/или приједлоге како је унаприједити.

Рок за подношење пријава за ангажовање пружаоца услуга мапирања је 7 дана након датума објављивања позива за подношење понуда.
Понуде се достављају путем емаила: prijave@nestovise.org или на адресу: УГ “Нешто Више“ Трг Сабора босанског 36, Сарајево.

Пројекат “Заједнице различитих, али равноправних грађана“ реализује Организација УДАС у партнерству са Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука и Удружењем грађана ”Несто Више” Сарајево.

Комплетан текст Позива за достављање понуде можете преузети у наставку ToR_Projektni zadatak_mapiranje 2020 final.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: