Почиње Школа цртања и сликања

Школа цртања и сликања за дјецу са и без инвалидитета наставља са радом 25.01.2020. године (субота) у 09:00 часова у Културном центру УДАС ул. Симе Миљуша бр.2. Бањалука.

Након зимског распуста УДАС-ова Школа наставља са умјетничким и креативним радом у школској 2019/2020 годину. Полазници Школе ће, као и у другом семестру, бити подијељени у три групе по узрасту. Теоријску и практичну наставу наставља да води Сандра Мичић, дипломирана умјетница. Полазници ће, сваке суботе, у Културном центру УДАС учити технике цртања и сликања. Похађање Школе за дјецу са инвалидитетом и дјецу чланова организације је бесплатно.

За полазнике Школе, центар је обезбиједио потребан материјал за цртање (блокове, штафелаје, натрон папир, угаљ, акрил, палете и др). Школа цртања и сликања ће трајати до јуна мјесеца 2020. године, након чега ће се у Културном центру направити колективна изложба радова полазника Школе.

Број полазника за похађање Школе је ограничен. Заинтересовани полазници за Школу цртања и сликања могу да се јаве на број телефона: 051 437 488 радним даном од 08.00 до 15.30. часова или путем емаила: kulturnicentarudas@gmail.com

Пријаве у току!


Објављено

у

од

Ознаке: