Почела акција “Дани отворених врата“

Поводом обиљежавања Међународног дана особа са инвалидитетом почела је акција “ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА У ОРГАНИЗАЦИЈАМА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ“. Акција траје од 02 – 06.12.2019. године у следећим градовима Бањалука, Бихаћ, Какањ, Бијељина, Велика Кладуша и Добој гдје ће бити организовано четрнаест различитих догађаја на којима ће волонтирати званичници.

Акцијом желимо да укажемо јавности на свакодневне проблеме и изазове са којима се припадници ове популације сусрећу, али и да промовишемо њихове способности и могућности које су често много веће него што се то обично мисли. Поред овога, примјер званичника који су се одазвали овом позиву преставља одличан подстрек и примјер осталим грађанима да се укључе у стварање бољих могућности за све особе са инвалидитетом.

Акцију „ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА“ покрећу организације: Организација УДАС, УГ „Нешто Више“ и Хелсиншки парламент грађана Бања Лука, у склопу пројекта финансираног од стране Европске уније под називом Заједнице различитих, али равноправних грађана, те у сарадњи са Мрежом жена са инвалидитетом, Мрежом преживјелих од мина и Мрежом за изградњу мира.

За евентуалне додатне информације молим вас обратите се на бројеве телефона: 051/437 488 (Организација УДАС) или 051/432-750 (Хелсиншки парламент грађана), те е-маил адресе: info@udas.rs.ba и azoplja@hcabl.org

Све догађаје можете пронаћи у Календару догађаја у наставку Kalendar.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: