Модна ревија “Баш по мјери“

Четврта модна ревија под називом „Баш по мјери“, биће одржана 28. новембра с почетком у 19 часова у Банском двору. Овогодишњи мото ревије је “Могу све што пожелим” са жељом да се јавности укаже на могућности особа са инвалидитетом, а не само на “недостатке”.

На ревији ће се у улози модела наћи 29 жена и 17 мушкараца са различитим врстама инвалидитета, који ће носити креације дизајнерке Александре Иванковић (Студио Имагинариум).Са детаљима Змијањског веза, природним материјалима и земљаним бојама, сваки учесник ће носити своју “по мјери” скројену одјевну комбинацију. Учешће на ревији ће узети бар по један представник из скоро свих савеза и/или удружења особа са инвалидитетом на нивоу БиХ.

“У организацији ревије стоји преко 50 људи који волонтерски дају своје доприносе. Ипак, ове године смо одлучили да помогнемо људима да додатно искажу своју хуманост па смо оставили могућност онима који желе да дају новчани допринос. Сва пристигла средства ћемо преусмјерити у виду донације за учесницу ревије, Ану Глогињу која је трентуно у процесу лијечења“, истакла је докторица Снежана Кутлешић-Стевић, организатор и идејни творац ове ревије.

На ревији “Баш по мјери“ учествоваће и чланови/ице Организације УДАС.


Објављено

у

од

Ознаке: