Позив правним лицима за креирање кампање заговарања “Сва лица приступачности“

За потребе реализације пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“ којег финансира Европска унија, а реализује Организација УДАС у партнерству са Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука и УГ “Нешто Више, Сарајево, објављујемо позив заинтересованим правним лицима за достављање понуда за креирање и реализацију кампање заговарања “Сва лица приступачности“.

Сврха, циљ и обим задатка је креирање и реализација плана кампање заговарања “Сва лица приступачности” у пет локалних заједница на подручју Босне и Херцеговине, која треба да утиче на став и мишљење јавности у вези са приступачности, као предусловом укључивања особа с инвалидитетом у живот заједнице на равноправној основи с осталим грађанима. Поруке и резултати произашли из реализације ове кампање, биће кориштени од стране примарне циљне групе за активности заговарања и након реализације ове кампање.

Рок за подношење пријава за пружање услуге креирања плана и реализације кампање је 18.09. 2019. до 16:00 путем емаила: dijana.kremenovic@udas.rs.ba и info@udas.rs.ba

У наставу можете преузети комплетан текст Позива CDEC TOR _advocacy campaignEU CDEC 19-009.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: