Креирање и провођење едукације за чланове мрежа особа са инвалидитетом

Организација УДАС за потребе пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“, тражи едукатора/ицу или едукаторе за пружање услуге креирања и провођење едукације лобирања и заговарања за чланове двије мреже особа са инвалидитетом: мреже жена са инвалидитетом и мреже преживјелих од мина.

Сврха ангажовања: Побољшање разумјевања и знања одабраних 20 представника мреже жена са инвалидитетом и мреже преживјелих од мина из Босне и Херцеговине из области учешћа грађана у процесу доношења одлука. Фокус тренинга ће бити на опремању учесника тренинга методама, техникама, алатима и приступима за постизање бољег успјеха у вршењу утицаја на јавне политике.

Рок за подношење пријава за ангажовање Едукатор/ица за пружање услуге креирања и провођења едукације лобирања и заговарања за чланове мрежа жене са инвалидитетом и мреже преживјелих од мина је 7 дана након датума објављивања позива за подношење понуда (06.09.2019 до 16:00).

Комплетну понуду доставити на: info@udas.rs.ba или на адресу:
Организација ампутираца ”УДАС” Републике Српске
Симе Миљуша 2.
78 000 Бања Лука

Комплетан текст позива за едукатора/ицу или едукаторе можете преузети у наставкуToR EU CDEC 19-008trener zagovaranje i lobiranje.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: