Позив за пружање услуге провођења тренинга/обуке за за водитеље група узајамне подршке (peer support) за чланове мреже преживјелих од мина

Организација УДАС за потребе пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“, тражи едукатора/ицу за пружање услуге креирања и провођења тренинга/обуке за водитеље група узајамне подршке (peer support) за чланове мреже преживјелих од мина.

Сврха ангажовања је едуковање 20 чланова мреже преживјелих од мина из Босне и Херцеговине о вјештинама организовања и вођења група узајамне подршке (peer support) у њиховим заједницама.

Циљ тренинга је осмислити и креирати садржај тродневног тренинга који ће учесницима омогућити да стекну основна знања и вјештине потребне за организовање и вођење група узајамне подршке (peer support); Охрабрити учеснике тренинга да организују групе узајамне подршке (peer support) за друге чланове мреже преживјелих од мина у својим заједницама; Кроз имплементацију предложеног програма тренинга учесницима пружити потребне информације о групама узајамне подршке и њиховом значају те им ставити на располагање алате које могу користити за организовање и вођење група узајамне подршке (peer support).

Рок за подношење пријава за ангажовање едукатор/ица за пружање услуге креирања и вођења обуке за водитеље група узајамне подршке (peer support) за чланове мреже преживјелих од мина је 7 дана након датума објављивања позива за подношење понуда (15.04.2019.).

Комплетну понуду доставити на: info@udas.rs.ab или на адресу:
Организација ампутираца ”УДАС” Републике Српске
Симе Миљуша 2. 78 000 Бања Лука

Понуде пристигле након наведеног рока за достављање понуда, неће се разматрати.

Комплетан текст позива можете преузети у наставку: ToR za trenera obuke za voditelje grupa podrske za prezivjele od mina FINAL.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: