Позив за пружање услуге провођења тренинга за водитељице група вршњачке подршке за жене са инвалидитетом

Организација УДАС за потребе пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“, тражи едукаторицу/е за пружање услуге креирања и провођења тренинга/обуке за водитељице група вршњачке подршке (пеер-суппорт) за жене са инвалидитетом.

Сврха анганжмана је едукација 20 жена са инвалидитетом из Босне и Херцеговине о вјештинама организовања и вођења група вршњачке подршке (пеер-суппорт) за жене са инвалидитетом у њиховим заједницама.

Циљеви тренинга за жене са инвалидитетом јесу да учесницама омогући да стекну основна знања и вјештине потребне за организовање и вођење група вршњаче подршке (пеер-суппорт), да охрабри жене са инвалидитетом да организују групе вршњачке подршке (пеер-суппорт) за друге жене са инвалидитетом у својим заједницама, те да учесницама пружи потребне информације о групама вршњачке подршке и њиховом значају те им ставити на располагање алате које могу користити за организовање и вођење група вршњачке подршке (пеер-суппорт).

Рок за подношење пријава за ангажовање Едукатор/ица за пружање услуге креирања и вођења обуке за водитељице група вршњачке подршке (пеер-суппорт) за жене са инвалидитетом је 7 дана након датума објављивања позива за подношење понуда (28.02.2019). године.

Комплетну понуду доставити на: info@udas.rs.ba или на адресу:
Организација ампутираца ”УДАС” Републике Српске
Симе Миљуша 2. 78 000 Бања Лука

Понуде пристигле након наведеног рока за достављање понуда, неће се разматрати.

Комплетан текст позива можете преузети у наставку ToR za trenera obuke za voditeljice grupa podrske za mrezu zena sa invaliditetom.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: