Позив за едукацију: Обука за жене са инвалидитетом – водитељице група вршњачке подршке

У склопу пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“ који финансира Европска унија, а реализују Организација ампутираца „УДАС“ у партнерству са Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука и Удружењем грађана “Нешто више“ Сарајево, расписује се Позив за едукацију: Обука жена са инвалидитетом – водитељице група вршњачке подршке (Пеер-суппорт).

Позивамо жене са инвалидитетом из Босне и Херцеговине да се пријаве за тродневну едукацију „Обука за водитељице група вршњачке подршке (Пеер-суппорт)“ која ће се одржати
од 8.3. до 10.3.2019. у Хотелу Кардиал, Теслић.

Циљ едукације је да 20 жена са инвалидитетом из Босне и Херцеговине стекну вјештине и знања потребне за организовање и вођење група вршњачке подршке (Пеер-суппорт групе) у својим заједницама.

Садржај едукације ће обухватити теоријске и практичне цјелине које ће учесницама пружити могућност да стекну основна знања и вјештине о значењу и примјени вршњачке подршке, технике пружања подршке особама у истој животној ситуацији и управљања групном динамиком као и организовања група подршке. Едукације ће, кроз иновативан и интерактиван приступ, учесницама пружити увид у значај стварање мрежа за заједничко дјеловање.

За пријаву је потребно попунити Пријавни образац и послати на емаил адресу: duska.karac@udas.rs.ba

Рок за пријаву отворен је до 18.2.2019. године а учеснице које су одабране за учешће у едукацији о истом ће бити обавјештене 25.2.2019. године путем е-маила.

У наставку можете преузети документацију Позива:

  1. Позив за едукацију Poziv za edukaciju – Obuka za voditeljice vrsnjacke podrske.pdf

  2. Пријавни образац Prijavni obrazac- Obuka za voditeljice vrsnjacke podrske.doc


Објављено

у

од

Ознаке: