Позив за достављање понуда за израду тематске wеб странице “Заједнице различитих, али равноправних грађана“

Организација УДАС, Бањалука за потребе пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“, тражи пружатеља услуге израде новог wеб дизајна платформе “ukljuci.in. Циљ пројекта „Заједнице различитих, али равноправних грађана“ којег проводи Организација УДАС у партнерству са Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука и Удружењем грађана “Несто Више“ Сарајево, а финансира Европска унија, је оснаживање капацитета организација цивилног друштва у Босни и Херцеговини како би постигли већи ниво њихове укључености у процес Европских интеграција, фокусирајући се на повећање социјалне укључености и недискриминацију особа са инвалидитетом.

УДАС расписује Јавни позив намијењен свим заинтересованим правним и физичким лицима за израду тематске wеб странице. За израду тематског wеб сајта неопходан је спој стручног програмерског и дизајнерског знања, с обзиром да ће се подједнак акценат ставити на функционалност, на атрактиван и препознатљив визуални идентитет wеб странице. Wеб страница мора бити јасно конципирана, креативна, базирана на логичкој навигацији и респонзивна (прилагодљива паметним телефонима и таблетима).

У сврху информисања особа са инвалидитетом, као и шире јавности, wеб платформа “укљуци.ин” треба са садржи релевантне материјале и информације корисне за особе са инвалидитетом. Ова страница ће, такође, представљати кључни канал комуникације о планираним активностима и резултатима спровођења пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана”.

Рок за подношење пријава за ангажовање wеб дизајнера за израду wеб платформе је 7 радних дана након датума објављивања позива за подношење понуда (28.12.2018).

Детаљне информације у вези са условима и начином достављања понуде можете погледати у наставку ToR_Projektni zadatak_Redesign of website.pdf


Објављено

у

од

Ознаке: