“Ручак с медијима“

World Vision и Организација УДАС организују “Ручак с медијима“ у понедељак 17. децембра 2018. године у 12.00 часова у хотелу Јелена у Бањалуци.

Догађај се организује у оквиру пројекта “Интегрисана социо – економска подршка жртвама мина у БиХ“ којег финансира Европска унија и суфинасира World Vision Аустрија и партнерске општине. Специфични циљ пројекта је допринијети социо – економском оснаживању и друштвеној интеграцији жртва мина и њихових породица у 11 минама угрожених општина у БиХ: Чајниче, Зворник, Коњиц, Трваник, Доњи Вакуф, Добој, Лукавац, Станари, Велика Кладуша, Бихаћ и Босанска Крупа.

Уважавајући кључни значај медија и информисаности јавности о питањима проблема мина и жртава мина, осносно особа са инвалидитетом, јасно је да је побољшање друштвеног положаја ове групације грађана директно повезано са побољшањем њихове позиције у медијима. У том смислу, желимо представнике медије детаљније упознати са значајем и резултатима пројекта те подсјетити на одређене аспекте представљања жртава мина и особа са инвалидитетом у медијима. Очекујемо једно релаксирајуће послијеподне гдје ћемо бити у прилици да размијенимо искуства и учимо једни од других.

Искрено се надамо да ће значај број медијских кућа узети учешће на наведеном догађају.


Објављено

у

од

Ознаке: