Потписани уговори за испоруку пољопривредн их машина, опреме и алата

У просторијама Организације ампутираца УДАС Бањалука, потписани су уговори са одабраним понуђачима у оквиру Јавног позива за набавку и испоруку пољопривредних машина и прикључака, машина и алата, опреме за резање и обраду дрвета, метала и камена којег је расписала Организација ампутираца УДАС. Уговори су потписани са фирмама Агромеханика- Комерц Бањалука, ИТЦ доо Зеница и Грифон доо Зеница.

Ријеч је активностима које се реализују у оквиру пројекта „Интегрисана социо-економска подршка жртвама мина у БиХ“ којег финансира Европске уније, а реализује и Wорлд Висион-а у партнерству са Организацијом ампутираца „УДАС”. Пројект је замишљен као двогодишњи процес социо-економског оснаживања жртава мина у 11 минама угрожених општина (Чајниче, Зворник, Станари, Добој, Коњиц, Травник, Доњи Вакуф, Лукавац, Велика Кладуша, Бихаћ и Босанска Крупа) у БиХ кроз интрегрисан приступ, с циљем побољшања њиховог економског статуса, квалитетнијег приступа одговарајућим рехабилитацијским услугама у заједници и подизања свијесности о правима, доприносу и способостима жртава мина.

Производа, који су је дефинисани уговорима са горе поменута три понуђача, у нардних 30 дана биће дистрибуисани за укупно 50 одабраних корисника, жртава мина у општинама у БиХ у којима се реализује наведени пројекат.


Објављено

у

од

Ознаке: