Коре 3К у Културном центру УДАС

Самостална изложба слика КОРЕ 3К аутора Милан Крајновић, Здравко Круљ и Никола Каштеровић биће отворена у уторак, 20. фебруара 2018. године у 19:00 сати у Културном центру УДАС, улица Симе Миљуша бр.2. Бањалука.

О ауторима:
Милан Крајновић, рођен у Госпићу. Основне и графичке студије завршио на графичком смјеру Академије умјетности у Бањој Луци. Излагао на 8 самосталних изложби, преко 120 колективних изложби широм свијета. Добитник неколико награда за графику на регионалном и међународном нивоу. Предаје на Академији умјетности у Бањој Луци.

Здравко Круљ, рођен у Подгорици. Студирао на Факултету ликовних умјетности на Цетињу, гдје је 1993. године дипломирао у класи професора Ратка Лалића. Аутор је 15 самосталних изложби. Учествовао је на више колектривних изложби и ликовних колонија. Члан је УЛУЦГ.

Никола Каштеровић, рођен у Брчком гдје завршава средњу школу. АЛУ у Бањој Луци уписује 2011 године. Апсолвент је на одсјеку графика у класи професорице Горице Милетић Омчикус. Добитник је више награда за своје радове. Учествовао је на великом броју колективних изложби у БиХ и иностранству.

Изложба ће бити отворена до 5. марта 2018. године и доступна је за посјетиоце радним даном и суботом од 09:00 до 15:00 сати.

Добродошли!


Објављено

у

од

Ознаке: