“Life is a Melody“

Самостална изложба умјетничких радова аутора Марина Милутиновића под називом “Life is a Melody“ биће представљена у уторак, 11. јула 2017. у 20 часова у Културном центру УДАС Бањалука.

Ријеч је о петој самосталној изложби у оквиру излагачких активности Културног центра УДАС за 2017. годину у оквиру којих је Умјетнички савјет, на основу јавног конкурса за избор самосталних изложби умјетника/ца са и без инвалидитета, одабрао радове умјетника Марина Милутиновића за представљање у КЦ УДАС. У оквиру излагачких активности за 2017. годину у културном центру, у периоду од марта до августа биће представљено укупно 5 (пет) самосталних изложби умјетничких радова умјетника/ца са и без инвалидитета из Босне и Херцеговине и Србије.

Биографија:
Марин Милутиновић је рођен у Нишу, Република Србија. Завршио је вишу школу примијењене умјетности у Београду као и Академију ликовних умјетности и магистратуру у Бањалуци. Члан је мултимедијалног удружења ‘’Цар Константин’’. Учествовао је у раду бројних ликовних колонија у земљи и иностранству.

Изложба у КЦ УДАС биће отворена до 31. јула и може се погледати радним даном од 09.00 до 15.00

Добродошли!


Објављено

у

од

Ознаке: