Културни центар УДАС додијелио награде најбољим студентима

Годишња изложба радова студената са Академије умјетности Универзитета у Бањој Луци отворена је јуче, 7.6.2017. године. На 16. годишњој изложби, која је постављена у просторијама Академије, представљени су студентски радови од прве до четврте године Академије.

Сваке године ова поставка привлачи велику пажњу јавности јер иста представља пресјек стваралаштва студената. Најбољи радови, као и претходних година су награђени. У оквиру програма додјеле награда за најбоље студенте, већ другу годину заредом, учествовао је и Културни центар УДАС Бањалука.

Културни центар УДАС Бањалука додијелио је двије награде и то:

  1. Награду за најбољег студента/кињу Академије умјетности у Бањој Луци, смјер сликарство, додијељена је Емини Ханџић, студентици четврте године Академије. Емина Ханџић представиће се са самосталном изложбом у оквиру програма излагачких активности у КЦ УДАС Бањалука за 2018. годину.

  2. Награду за најбољег студента/кињу Академије ликивне умјетности у Бањој Луци, смјер графика, додијељена је Милошу Вучену, студенту треће године Академије. Милош Вучен представиће се са самосталном изложбом у оквиру културне манифестације “Јесен графике 2017“ у КЦ УДАС која ће се одржати од октобра до децембра 2017. године.


Објављено

у

од

Ознаке: