Почела санација лифта за лица са инвалидитетом

Санација лифта за лица са инвалидитетом на Тргу Крајине у Бањалуци почела је данас, а како би бар донекле био заштићен од вандала, послије стављања у функцију – биће постављен и видео надзор.

Санација је планирана овогодишњим Програмом заједничке комуналне потрошње и у склопу радова биће извршена комплетна санација кабине, замјена електро-инсталација и расвјетних тијела, чишћење инокса, санација механизма са сајлама и други радови.

“Лифт на Тргу Крајине смо у више наврата санирали, јер су га несавјесни појединци уништавали. Знамо колико је важан нашим суграђанима који имају потешкоћа са кретањем, па смо га и ове године уврстили у наше програме и почетком године расписали јавну набавку за избор извођача радова“, рекао је вршилац дужности начелника Одјељења за комуналне послове, Петар Билчар.

За санацију лифта биће утрошено око 5.000,00 КМ, а радове ће да изведе предузеће „Дуо лифт“ д.о.о. из Бање Луке. Завршетак истих је планиран у року од 15 дана.

И овим путем, апелујемо на суграђане да заједно чувамо имовину Града, а сва евентуална запажања о оштећењима или кваровима могу да пријаве путем телефона 051/244-593.

Извор: www.banjaluka.rs.ba


Објављено

у

од

Ознаке: