Јавна дебата “Унапређење процеса развоја социјалног предузетништва“

Јавна дебата на тему “Унапређење процеса развоја социјалног предузетништва“ одржаће се у четвртак, 6. априла 2017. године у Бањој Луци, у просторијама Организације ампутираца ”УДАС” РС, Симе Миљуша 2. са почетком у 11:00 часова.

Јавна дебата је једна од активности заговарачке кампање „Доношење нових политика и мјера у области социјалног подузетништва“ коју Фондација за социјално укључивање у БиХ (ФСУ у БиХ), Иницијатива за бољу и хуманију инклузију (ИБХИ) и Коалиција маргинализованих група у БиХ „КОМА“ проводе у оквиру пројекта Програм одрживости цивилног друштва (ЦССП), за сектор људска права – маргинализоване групе, уз подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД).

„Не треба ми социјала него рад (ЈА) Имам посао“

Ово је слоган ФСУ у БиХ/ИБХИ/КОМА кампање јавног заговарања „Доношење нових политика и мјера у области социјалног подузетништва“. Намјера је да, кроз дискусију и конкретне приједлоге и иницијативе, подржимо развој социјалног подузетништва које представља иновативне активности појединаца или група које су усмјерене на ефикасно рјешавање социјалних проблема грађана, како би се проблематика у овој области покренула у смјеру изналажења адекватних рјешења и побољшања стања у овој области.

У наставку можете погледати програм рада Јавне дебате Program rada.pdf

За све додатне иформације можете се обратити путем е-маила: sif@sif.ba


Објављено

у

од

Ознаке: