Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
27
Nov
2017

Јавни позив за додјелу економске подршке жртвама мина

На основу Уговора о имплементацији пројекта ”Интегрисана социо-економска подршка жртвама мина у БиХ” број 2017/387-336, потписаног са Делегацијом Еуропске уније у Босни и Херцеговини, невладина организација World Vision (WV), у партнерству са Организацијом ампутираца УДАС, и сарадњи са локалним заједницама укљученим у пројекат и БХМАЦ-ом, објављује ЈАВНИ ПОЗИВ за додјелу економске подршке за жртве мине на подручју општина/опћина и градова: Добој, Зворник, Станари, Чајниче, Велика Кладуша, Бихаћ, Босанска Крупа, Коњиц, Лукавац, Травник и Доњи Вакуф.

Барем 50 жртава мина са најквалитетнијим пословним идејама ће бити подржано кроз: набавку алата и друге техничке опреме, тренинг у управљању малим бизнисом, континуирану стручно техничку подршку у циљу развоја подржаних бизниса и посјету и учествовање на пољопривредном сајму.

Све заинтересоване жртве мина или чланове породица смртно страдалих од мина са подручја горе наведених локалних заједница могу да преузму пријавни сет докумената за учествовање у пројекту, уредно га попуне, те доставе надлежном органу у општини становања од 27. новембра до 15. децембра 2017. године. Као дан доставе рачуна се дан личне доставе или датум наведен на поштанском печату (ако се пријаве достављају поштом).

Преузимање и достава пријава

Преузимање апликационих образаца и достава пријава се врши у надлежним службама локалних управа, сваким радним даном од дана објављивања јавног позива на огласној плочи локалних управа. Јавни позив остаје отворен 19 дана од објаве на огласној плочи опћине/општине или града, од 27. новембра 2017. године, закључно са 15. децембром 2017. године у 15:00.
Одабир корисника пројекта обавиће Комисија за избор корисника на основу утврђеног система бодовања, састављена од чланова World Visiona-a, УДАС-а, БХМАЦ-а и представника горе поменутих локалних заједница.
Све додатне информације можете добити преко www.worldvision.ba (е-маил: [email protected], [email protected], тел. 063 776 690, 063 694 192) и www.udas.rs.ba (е-маил: [email protected], тел. 051 437 488 и 065 531 357).

Коплетан текст Јавног позива можете преузети у наставку Javni poziv.docx