Ministar rada i boračko invalidske zaštite posjetio UDAS

Ministar rada i boračko invalidske zaštite Danijel Egić posjetio je danas Organizaciju amputiraca UDAS Republike Srpske u Banjoj Luci. Tim povodom, ministar se upoznao sa radom i aktivnostima koje relizuje Organizacija UDAS na polju unapređenja kvaliteta života članova, ratnih vojnih invalida, amputiraca, žrtava mina u partnerstvu sa našim regionalnim udruženjima u Doboju, Bijeljini, Trebinju, Istočnom Sarajevu, Gradišci i Banja Luci.

Sa ministrom je razgovarano i o statusnim pitanjima boračke populacije, te je dogovoren nastavak partnerske saradnje u ovoj oblasti. Razgovarali smo i o nastavku realizacije projektnih aktivnosti koje podržava resorno ministarstvo.

Ministar je izrazio zadovoljstvo sa radom i aktivnostima Organizacije UDAS koja se direktno bavi statusnim pitanjima svojih članova, njihovim svakodnevnim životnim pričama i potrebama iz različitih oblasti.

Predsjednik Organizacije UDAS, Željko Volaš, zahvalio se ministru na posjeti i izrazio veliko zadovoljstvo u nastavku saradnje sa resornim ministarstvom.


Posted

in

by

Tags: