Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
08
Dec
2020

Konsultacije sa predstavnicima organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata o prijedlozima budžeta Republike Srpske za 2021. godinu i programa ekonomskih reformi

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković održao je danas u Banjaluci konsultacije sa predstavnicima organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata, a u vezi s prijedlogom budžeta Republike Srpske za 2021. godinu i programa ekonomskih reformi. Predsjednik Vlade Republike Srpske rekao je da je Vlada otvorena za saradnju, inicijative i prijedloge organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata.

Na sastanku je izražena opredjeljenost za dalje unapređenje programa podrške licima čija prava predstavljaju ove organizacije.

Predstavnici organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata istakli su da su različiti programi podrške Vlade Republike Srpske ovim organizacijama i populaciji koju zastupaju od velike važnosti i značaja, s naglaskom na nabavku ortopedskih pomagala i omogućavanje banjske rehabilitacije.

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Zora Vidović i ministar rada i boračko-invalidske zaštite Duško Milunović.

Izvor: www.vladars.net