Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
19
Feb
2018

Kore 3K u Kulturnom centru UDAS

Samostalna izložba slika KORE 3K autora Milan Krajnović, Zdravko Krulj i Nikola Kašterović biće otvorena u utorak, 20. februara 2018. godine u 19:00 sati u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banjaluka.

O autorima:
Milan Krajnović, rođen u Gospiću. Osnovne i grafičke studije završio na grafičkom smjeru Akademije umjetnosti u Banjoj Luci. Izlagao na 8 samostalnih izložbi, preko 120 kolektivnih izložbi širom svijeta. Dobitnik nekoliko nagrada za grafiku na regionalnom i međunarodnom nivou. Predaje na Akademiji umjetnosti u Banjoj Luci.

Zdravko Krulj, rođen u Podgorici. Studirao na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju, gdje je 1993. godine diplomirao u klasi profesora Ratka Lalića. Autor je 15 samostalnih izložbi. Učestvovao je na više kolektrivnih izložbi i likovnih kolonija. Član je ULUCG.

Nikola Kašterović, rođen u Brčkom gdje završava srednju školu. ALU u Banjoj Luci upisuje 2011 godine. Apsolvent je na odsjeku grafika u klasi profesorice Gorice Miletić Omčikus. Dobitnik je više nagrada za svoje radove. Učestvovao je na velikom broju kolektivnih izložbi u BiH i inostranstvu.

Izložba će biti otvorena do 5. marta 2018. godine i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 09:00 do 15:00 sati.

Dobrodošli!