Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
17
Jan
2020

Počinje Škola crtanja i slikanja

Škola crtanja i slikanja za djecu sa i bez invaliditeta nastavlja sa radom 25.01.2020. godine (subota) u 09:00 časova u Kulturnom centru UDAS ul. Sime Miljuša br.2. Banjaluka.

Nakon zimskog raspusta UDAS-ova Škola nastavlja sa umjetničkim i kreativnim radom u školskoj 2019/2020 godinu. Polaznici Škole će, kao i u prvom semestru, biti podijeljeni u tri grupe po uzrastu. Teorijsku i praktičnu nastavu nastavlja da vodi Sandra Mičić, diplomirana umjetnica. Polaznici će, svake subote, u Kulturnom centru UDAS učiti tehnike crtanja i slikanja. Pohađanje Škole za djecu sa invaliditetom i djecu članova organizacije je besplatno.

Za polaznike Škole, centar je obezbijedio potreban materijal za crtanje (blokove, štafelaje, natron papir, ugalj, akril, palete i dr). Škola crtanja i slikanja će trajati do juna mjeseca 2020. godine, nakon čega će se u Kulturnom centru napraviti kolektivna izložba radova polaznika Škole.

Broj polaznika za pohađanje Škole je ograničen. Zainteresovani polaznici za Školu crtanja i slikanja mogu da se jave na broj telefona: 051 437 488 radnim danom od 08.00 do 15.30. časova ili putem emaila: [email protected]

Prijave u toku!