Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
11
Sep
2019

Позив запосленим у једницама локалне самоуправе и локалним НВО за учешће на радионици инклузивно запошљавање особа са инвалидитетом: Изазови и бенефити

У склопу пројекта “Заједнице различитих, али равноправних грађана“ који финансира Европска унија, а реализују Организација ампутираца “УДАС” у партнерству са Хелсиншким парламентом грађана Бања Лука и Удружењем грађана ”Нешто Више” Сарајево бит ће организована радионица на тему Инклузивно запошљавање особа са инвалидитетом: Изазови и бенефити. Радионица ће бити одржана у Сарајеву 19.09.2019 у Хотелу Холлywоод, Илиџа, Сарајево.

Садржај радионице је креинран да учесницима приближи различите аспекте који се тичу запошљавања особа са инвалидитетом. На самој радионици учесници ће имати прилике чути о конкретнима могућностима запошљавања особа са инвалдитетом, односно подршке коју пружају ентитетски фондови за професионалну рехабилитацију и сазнати како се понашати у радном окружењу са особама са инвалидитетом. Осим увида у могучности запошљавања које нуде фондови за пофесионалну рехаблитацију, учесници ће сазнати и о другим алатима које имају на располагању прликом запошљавања ОСИ, као што је интерншип или стицање радног искуства у сврху лакше запошљивости.

Више информација можете наћи у документима у прилогу, радна агенда и позив на радионицу, а пријавити се можете слањем е-маил-а на е-маил адресу: [email protected] до 15.09.2019.године.

У наставку можете преузети Позив и Агендну радионице:

Poziv-radionica-inkuzivnost.doc

Agenda-Inkluzivnost.docx